fbpx
Annonce

Xavi: 'Det vil være en stor skuffelse at ryge ud'

FCBARCELONA.DK - 23.02.22

// Xavi // Napoli

ps5 art


Xavi Hernández har holdt pressemøde i Napoli forud for mødet i morgen aften. Her lagde han ikke skjul på, at der venter hans spillere en svær aften, men han er overbevist om, at holdet kan klare sig videre.

'Det er en modstander på Champions League niveau. Det er en god test for Barcelona til at vise, at vi kan være med i Europa mod en stærk klub. Det bliver svært for os at spille på deres banehalvdel, for det er en fysisk stærk modstander' indledte han.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Vi får svært ved at dominere bolden. Det bliver en fodboldkrig og det hold der har bolden, vinder kampen. Napoli vil presse os meget og stemningen på deres stadion vil blive intens. Det eneste vi kan gøre er, at tro på vores egen model. Vi skal inisterer mere end nogensinde. Vi glæder os' sagde han videre.

Her er hvad Xavi ellers sagde:

Hvad hvis Barca ryger ud af Europa League:
'Det vil være en stor skuffelse at ryge ud, men vi er optimister. Vi spillede godt i første kamp og nu skal vi spille her. Hvis vi leverer på det niveau vi har set på det seneste, har vi rigtig gode muligheder. Jeg forudsiger en meget hård kamp'.

Er Xavi klar til at forlænge med Dembélé?
'Jeg har ingen problemer med Ousmane. Han er professionel og passer godt på sig selv. Hvis han ikke havde været så professionel, havde vi måske valgt at gøre noget andet. Vi må se hvad der sker når sæsonen er slut. Det er en spiller jeg kan lide'.

Barcas vej tilbage til toppen i Europa:
'Barca blev en storklub fordi vi havde vores egen konkrete spillestil og det har vi mistet lidt, men vi er godt på vej til at genfinde det. Det er en genrejsning for os'.

Kampens betydning:
'Hver eneste kamp er en finale og ikke mindst, fordi vi ikke gjorde hvad vi burde på hjemmebane. Nu skal det afgøres på deres bane, på Stadio Diego Armando Maradona. Det er en ære at spille på dette stadion, for han gjorde et stort indtryk på os alle'.

Mindet om Maradona:
'Vi set stadig videoer med Maradona og bliver stadig revet med. Hvis ikke Messi var dukket op, ville Maradina have været den bedste nogensinde'.

.:FORSIDE:.