Xavi: 'Det er et nederlag der gør ondt'

FCBARCELONA.DK - 04.12.21

// Xavi // Real Betis

instabar

Det var en meget skuffet Xavi Hernández der mødte pressen efter 0-1 nederlaget mod Betis. Han følte tydeligvis ikke at resultatet var retfærdigt, men han understregede også, at det var Barcas egen skyld at de tabte kampen.

'Netop som vi spillede bedst, kom deres mål på kontra. Vi må ikke blive fanget på en kontra , for vi kendte til deres omstillinger. Det er en for hård straf efter den kamp vi spillede og det er et nederlag der gør ondt, men sådan er fodbold' indledte Barca-træneren.

Artiklen fortsætter under annoncen
article stol

'Vi dominerede i anden halvleg og det var en kamp vi skulle vinde, men vi har svært ved at score. Der er mange ting der skal forbedres. Deres mål irriterer mig, for det er vores egen fejl. Vi har mistet tre point mod en direkte modstander på grund af vores egen fejl' fortsatte Xavi.

'Vi skaber noget, men vi skal være mere aggressive i angrebet, som vi er det i forsvaret, trods den omstilling Betis havde. Vi burde havde afgjort kampen i vores gode minutter. Det ville have været afgørende at komme foran i dag' sagde han videre.

'Jeg bryder mig ikke om at tabe og i dag fortjente vi det ikke. Nogle gange fortjener du ikke at vinde, som forleden mod Villarreal. I dag var det omvendt og det er ærgreligt. Vi er vrede og triste, men det er også en del af fodbolden' kom det fra ham.

Her er hvad Xavi ellers sagde:

Betis' kontra der gav mål:
'Vi skal være mere taktiske og stoppe deres kontra med et frispark. Der er en situation vi skal kontrolere. Det er noget vi havde trænet og det må ikke ske'.

Flere ændringer i startopstillingen:
'Der er nogle der havde spillet mange minutter, som Frenkie og Piqué. Vi tænkte på spillerne og risikoen for skader. Vi havde lagt en plan og satte et hold der skulle vinde kampe. Nederlaget i dag er ikke retfærdigt'.

Gavis tilstand efter hans sammenstød?
'Jeg så ikke hvad der skete, men jeg ved, at de har kørt ham på hospitalet. Det tyder på en lille hjernerystelse og jeg håber det ikke er mere'.

Dembélés indsats:
'Han er en rigtig god spiller der skaber håb. Folk kan se hvad han er i stand til og han tror på sig selv. Vi passer lidt på ham, for han skal være en spiller der gør en forskel. Det var ægreligt, at hans aktioner ikke udmøntede sig i mål'.

Mulighederne mod Bayern München på onsdag:
'Jeg mener at holdet er i stand til at tage til München og vinde. Det er vores mål og vi afhænger kun af os selv. Vi skal til en af verdens sværeste baner, men vi kommer med alt hvad vi har. Vi forbereder kampen på bedst mulig måde. Vi skal have bolden og spille på deres banehalvdel'.