fbpx
Annonce

Vil Real Madrid nu gå efter Ousmane Dembélé?

FCBARCELONA.DK - 22.05.22

// Ousmane Dembélé

I går meldte Kylian Mbappé ud, at han forlænger med PSG. Dermed står Real Madrid tilbage med en lang næse, men måske de nu overvejer at hente Ousmane Dembélé i stedet og dermed tilføre Barca et hårdt slag.

Mange tog nærmest for givet, at Mbappé ville skifte til Real Madrid på fri transfer til sommer, men i går aftes meldte angriberen og PSG fælles ud, at der er indgået en ny kontrakt på tre år.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


I Real Madrid står man skuffet tilbage, for Mbappé var udset til at være holdets helt store profil de kommende år. Spørgsmålet er så hvad de hvide finder på i stedet til at forstærke holdet og her ligner Ousmane Dembélé et oplagt bud.

Barca-angriberens kontrakt udløber denne sæson og han står derfor frit på spillermarkedet. Han har et tilbud om forlængelse liggende fra Barca, men økonomien i det er næppe på niveau hvad Real Madrid kan tilbyde.

Der har samtidig været forlydender om, at Dembélé har afventet Mbappés beslutning, da Barca-spilleren angiveligt gerne vil spille sammen med sin landsmand i Paris. Derfor kan det også blive PSG der bliver Dembélés fremtidige klub.

Sikkert er det, at Barca står med ret dårlige kort på hånden, for økonomien tillader ikke kontrakter på niveau med hvad PSG og Real Madrid kan tilbyde. Blandt Barca-fans vil det nok være et acceptabelt udfald at Dembélé tager til PSG, mens det vil gøre ondt at se ham spille i Madrids hvide trøje.

.:FORSIDE:.