Vigtig sejr sender Barca B fremad i tabellen

FCBARCELONA.DK - 11.10.21

© FC Barcelona
// Barca B

Barca B har haft en noget ujævn start på sæsonen, men i går hentede de en vigtig sejr over Andorra, en sejr der sender dem fremad i tabellen og i ind i kampen om oprykning, der er sæsonens store målsætning.

Barca B indledte sæsonen uden sejre i de tre første kampe, hvorefter der fulgte to sejre i træk der skabte optimisme. For en uge siden kom man så ned på jorden igen efter et 2-0 nederlag mod Castellón.

Derfor var der pres på træner Sergi Barjuan og hans spillere, da de i går aftes tog imod Andorra, der i øvrigt er ejet af Gerard Piqué. Efter en jævnbyrdig indledning på kampen lykkedes det for Barca B at få et overtag. Det udmøntede sig i en 1-0 scoring efter en halv time af Aranda.

Barca B fortsatte de gode takter og kom foran 2-0 fem minutter før pausen på et mål af Jutglá. I halvlegens sidste sekunder lykkedes det for Andorra at få reduceret til 2-1.

Anden halvleg blev meget lige og begge mandskaber kom til muligheder foran mål. Barca B var presset i perioder, men det lykkedes for dem at holde stand og hente de tre vigtige point.

Sejren betyder at Barca B avancerer til en 7. plads i tabellen, men kun to point fra en 2. plads. De fem bedst placerede hold går videre til et oprykningsspil og med sejren i går meldte Barca B sig for alvor ind i kampen og oprykning til landets næstbedste række.