fbpx
Annonce

Video: Sur Umtiti konfronterer unge ballademagere

Jacob Møller Nielsen - 23.03.21

// Umtiti

På vej hjem fra en træning forleden, blev Samuel Umtiti passet op af nogle unge catalanske balademagere ved et lyskryds, hvor de drillede franskmanden med tilråb. Det fik Umtiti til at reagere.

Catalanske unge, som søger berømmelse ved at filme Barca-stjernerne ved tæt hold og provokere dem, har i de seneste uger fyldt mere i den catalanske presse. Drengene, som er flittige brugere af mediet TikTok, har tidligere været i karambolage med både Leo Messi, Jordi Alba og Frenkie De Jong, og i onsdags blev det så Samuel Umtitis tur.

Her var franskmanden på vej hjem fra en aftentræning, og nok engang stod de samme drenge ved det samme lydkryds og var klar med mobilkameraene og TikTok-app'en. Her filmede de Umtiti, mens de råbte til ham, at han ville begå sig bedre på Barca B-holdet.

Det fik forsvareren op i det røde felt, hvor han steg ud af bilen for at konfrontere de unge drenge. Det virkede dog hurtigt til at gå op for Umtiti, at det var en dum idé, hvorfor han hurtigt satte sig tilbage ind i bilen og kørte - endda for rødt lys.

Umtiti er bare den seneste af de mange Barca-spillere, som efterhånden er blevet irriteret af de unge drenge. Også Messi har været ude med riven efter drengene, hvor han har spurgt dem, hvorfor de altid bare kan stå og irritere, og om de ikke har andet at give sig til.

I videoen herunder kan du se, hvordan scenen udspillede sig, da de unge drenge provokerede Umtiti:



 

.:FORSIDE:.