fbpx
Annonce

Var det mesterskabet der missede mod Atlético?

FCBARCELONA.DK - 09.05.21

© IMAGO
// Atletico Madrid

Med 0-0 resultatet mod Atlético Madrid ser det mere end svært ud for Barca i kampen om mesterskabet. De er ganske vidst kun to point efter Atlético, men der skal nærmest ske mirakler, hvis mesterskabet skal vindes.

Barca stod med en unik mulighed for at tage førstepladsen i La Liga, da de tog imod Atlético på Camp Nou, men det opgør sluttede 0-0. Det resultat sætter catalanerne tilbage i kampen om mesterskabet, for nu kan Real Madrid pludselig selv afgøre ligaen. Hvis de vinder i aften over Sevilla, tager de førstepladsen.

Selv med en sejr til Sevilla over Real Madrid i aften, vil det se svært ud for Barca, for så vil de stadig have brug for, at Atlético taber en af sine tre sidste kampe i ligaen, hvor de møder Real Sociedad hjemme, Osasuna hjemme og Valladolid ude.

Barca står altså i den situation, at de har brug for at både Real Madrid og Atlético Madrid taber en kamp i de sidste runder af ligaen. Selvom det ikke er udelukket at det sker, kan det meget vel være, at 0-0 resultatet mod Atlético samtidig var et farvel til mesterskabschancen.

.:FORSIDE:.