fbpx
Annonce

Valverde: 'Vi skal have endnu en sejr på udebane'

FCBARCELONA.DK - 01.11.19

// Valverde // Levante

Ernesto Valverde holdt fredag eftermiddag pressemøde forud for lørdagens kamp i den spanske liga ude mod Levante. Her slog Barca-træneren fast, at holdet nu skal bevise, at man fået styr på udekampene.

Levante:
'Der er tale om en modstander, som er stærk til at presse højt på banen og som har mange våben i deres offensiv. De prøver normalt altid at angribe i deres kampe med mange spillere på samme tid, og hvis de stjæler bolden, så har de mange hurtige spillere. I morgen kan hvad som helst ske og vi skal være klar på en svær opgave. De viste gode takter senest mod Real Sociedad'.

Førstepladsen i ligaen:
'Vores plan har hele tiden været at være i toppen af ligaen fra start af, men vi startede som bekendt ikke sæsonen alt for godt. Nu er vi tilbage på toppen og skal gøre alt for at blive der. Der er dog meget lang tid tilbage af sæsonen, men det er klart, at vi skal have endnu en sejr på udebane, for det kan blive afgørende at vinde disse kampe'.

Bænkplads til Griezmann:
'Griezmann har spillet regelmæssigt for os, så der er intet unormalt i, at han starter ude i en kamp. For mig er der ikke noget der hedder sikre startere på holdet, men for Griezmanns vedkommende har intet ændret sig. Han har præsteret tilfredsstillende og som ventet'.

Messi tilbage på landsholdet:
'Vi har hele tiden vidst, at når Messi blev helt klar igen og fri af sin karantæne, så ville der være en god chance for, at han ville blive udtaget for Argentina. Vi har hele tiden forventet, at han skulle spille regelmæssigt med landsholdet igen og det er en god ting for ham'.

Skadet Umtiti:
'Vi vil se hvordan han har det ved træningen senere i dag og derefter tager vi en beslutning. Han har fået nogle af de problemer i knæet, som han også oplevede i sidste sæson. Det er grunden til, at han har været ude i perioder i denne sæson også. Nu må vi se, om vi kan løse hans problem én gang for alle'.

Ansu Fati:
'Jeg har bestemt ikke fortrudt at have brugt ham på førsteholdet. Han er dog stadig meget ung og der er meget han skal lære. Han har hjulpet os i flere kampe, men han ved godt selv, at han også vil blive brugt på B-holdet. Det er vigtigt, at han får lov at vokse som spiller på en naturlig måde. Han er kun lige fyldt 17 år, så vi skal passe på ham'.

.:FORSIDE:.