fbpx
Annonce

Uforklarligt: Barca snydt for klokkeklart straffe

FCBARCELONA.DK - 25.04.22

© Youtube
// La Liga

Barca kunne på ingen måde skyde skylden på dommeren efter søndagens nederlag til Rayo Vallecano, for catalanerne spillede igen en dårlig kamp. Alligevel var det helt skandaløst og uforklarligt, da dommeren snød Barca for et klokkeklart straffespark.

Xavi og de catalanske Barca-spillere kunne bestemt ikke bruge dommeren som undskyldning efter nederlaget til Rayo Vallecano hjemme på Camp Nou, for faktum er, at man endnu engang spillede en miserabel kamp. Alligevel er det helt på sin plads, hvis man sidder måbende og chokeret tilbage efter en aktion i slutningen af kampen, hvor dommeren helt skandaløst snød Barca for et kæmpemæssigt og klokkeklart straffespark.

Artiklen fortsætter under annoncen


Efter 88 minutter blev Gavi spillet fri i feltet af Memphis Depay og lige da spanieren skulle skyde til bolden blev han mødt med en hård skulder- og albuetackling bagfra direkte i ryggen. Et klokkeklart straffespark helt tydeligt for alle.

Alligevel afviste dommeren og indikerede blot med pegefingeren, at der intet straffespark var. En helt uforståelig, skandaløs og suspekt beslutning, som blot blev mere suspekt af, at VAR på intet tidspunkt skred ind eller blev taget i brug.

Efter kampen blev der spekuleret i, at der skulle have været offside i aktionen og at det skulle have været årsagen til, at der ikke blev dømt straffespark. Billederne fra kampen viser dog tydeligt, at Gavi ikke var offside. Samtidig var det også klart, at dommeren med sin fingerviften indikerede, at han ikke mente, at der var straffespark.

Se det ikke-dømte straffespark i højdepunkterne fra kampen her.

.:FORSIDE:.