fbpx
Annonce

Todibo: 'Jeg manglede ydmyghed og professionalisme'

FCBARCELONA.DK - 29.03.21

© Getty Images
// Todibo

Jean-Clair Todibo oplever endelig succes på fodboldbanen i lejeopholdet hos Nice. I et ærligt interview erkender den franske forsvarsspiller, at han havde den forkerte indstilling, da han spillede for Barca.

'Jeg manglede ydmyghed, seriøsitet og professionalisme. Jeg ved ikke hvem jeg troede jeg var' er det ærlige udmelding fra Todibo i en snak med avisen L'Equipe.

'At tage til Barca for ikke at spille var noget lort. Jeg hjalp ikke holdet. Jeg vandt ligaen, men det passer i virkeligheden ikke, for jeg spillede først da ligaen var afgjort. Jeg vil hellere spille for Nice end at tage til Barcelona for ikke at spille. Desuden får man mindre kritik' fortsætter han.

Efter et mislykkes lejeophold hos Benfica, blev Todibo sendt videre til Nice i januars transfervindue og her er der igen kommet gang i karrieren.

'Jeg gør det bedste jeg kan, ikke for at folk kan sige at jeg har ændret mig, men for at jeg kan få det godt. Man skal ikke høre på hvad folk siger, for så løber du hurtigt ind i en depression. Det er mig selv der skal vurdere mig' kommer det fra ham.

Todibos kontrakt med Barca løber til 2023, så som udgangspunkt vender han tilbage til Barca til sommer, hvor klubben skal finde ud af, hvad fremtiden skal bringe for den 21-årige franske spiller. Nice har dog muligheden for at udnytte en forkøbsret på 10 mio. euro.

.:FORSIDE:.