fbpx
Annonce

To storhold i modvind mødes på Wanda i aften

FCBARCELONA.DK - 02.10.21

// Atletico Madrid

I aften skal Barca forsøge at komme sig ovenpå nedturen mod Benfica, men det blive svært på udebane mod Atlético Madrid. Madrilenerne er dog også kommet tøvende fra start i ligaen, så det er to hold i modvind der mødes.

Det kører slet ikke for Barca her i starten af sæsonen. I Champions League har de lagt ud med to klare nederlag, mens de i ligaen har smidt seks point seks kampe. Tre er vundet og tre er spillet uafgjort og det giver en noget lunken 6. plads, dog med en kamp mindre end flere af konkurrenterne.

Atlético har ikke haft en bedre start, selvom de indtager en 4. plads. De har kun to point mere end Barca og oplevede i sidste weekend at tabe til bundholdet Deportivo Alavés.

Det er to af aspiranterne til mesterskabet der mødes i aften og begge har brug for de tre point, for at holde fast i toppen af ligaen. Det hold der taber, vil samtidig tabe et vigtigt skridt i topkampen, så der står meget på spil for begge mandskaber.

Atlético har ikke været skræmmende hjemme på Wanda Metropolitano denne sæson, hvor de i tre kampe kun har vundet en enkelt og spillet to uafgjort. Modsat har Barca endnu ikke vundet på udebane efter to uafgjorte resultater.

Derfor kunne uafgjort være et godt bud på et resultat i aften, et resultat som Barca bedst vil kunne leve med, specielt fordi det er svært for alle hold at spille på Wanda.

Kampen i aften spilles kl. 21.00 og den kan ses på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.