fbpx
Annonce

Tilskuerskandale ødelagde Camp Nou mod Frankfurt

FCBARCELONA.DK - 15.04.22

// Europa League

Som i så mange andre tidligere knock-out kampe var det meningen, at Camp Nou torsdag aften skulle være Barcas 12. mand i Europa League kvartfinalen mod Eintracht Frankfurt. I stedet blev det historiske stadion invaderet af tyske fans.

Eintracht Frankfurt havde til torsdagens kamp mod Barca fået 5000 billetter til Europa League kvartfinalen på Camp Nou, som var samlet oppe i det ene hjørne af stadion. Det stod dog meget hurtigt klart, at de tyske fans havde fået fingrene i markant flere billetter.

Meldingerne går på, at flere end 20.000 tyske fans havde sikret sig en plads på Camp Nou og det var da også tydeligt, når man kiggede rundt på tribunerne. Massevis af hvide trøjer prægede tribunerne og rent stemningsmæssigt var det de tyske fans, som kunne høres mest.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det helt store spørgsmål er, hvordan de mange Frankfurt-tilhængere har skaffet sig adgang til billetterne og hvem der har ansvaret for, at Xavi og spillerne nærmest spillede på udebane torsdag aften. En faktor, som bestemt ikke hjalp catalanerne på en sort aften, hvor der mere end nogensinde var brug for opbakning fra lægterne.

Op til kampen opfordrede Barca klubbens medlemmer med sæsonkort til Camp Nou om at frigive deres pladser, hvis de ikke skulle se kampen på stadion. I flere medier meddeles det, at det er netop disse pladser, som de tyske fans har haft held med at købe via uautoriserede forhandlere. En bekymrende situation, som på ingen måde er i klubbens eller holdets interesse.

Der er ingen tvivl om, at Barca efter torsdagens tilskuerskandale vil igangsætte en undersøgelse af, hvordan man til en hjemmekamp formåede at lukke flere end 20.000 af modstanderholdets tilhængere ind på stadion.

.:FORSIDE:.