fbpx
Annonce

Tilbud: Se Barca-Galatasaray på Camp Nou

FCBARCELONA.DK - 28.02.22

© Getty Images


Barca er videre til ottendedelsfinalen i Europa League, hvor man skal møde tyrkiske Galatasaray over to kampe. Nu kan man sikre sig en plads på Camp Nou til kampen i Barcelona til en fantastisk pris.

Xavis tropper har for alvor genfundet formen i de seneste kampe, hvor det er blevet til flot spil og storsejre over Valencia, Napoli og senest Athletic Bilbao. Derfor er der da også store forhåbninger til ottendedelsfinalen i Europa League mod Galatasaray.

Hos Danmarks førende udbyder af fodboldrejser, LA Travel, at man er klar med en fantastisk pris til kampen mod Galatasaray på Camp Nou den 10. marts. Med i pakken får man billet til kampen og en overnatning på hotel i Barcelona med morgenmad for bare 995 kr.

Udover pakken fra LA Travel skal man selv bestille en flybillet til Barcelona. Den kan man lige nu få for 1.376 kr. med flyselskabet Vueling direkte tur/retur København-Barcelona, hvor man flyver ud på kampdagen kloken 11.00 og flyver hjem næste morgen. Den samlede pris for billet til kampen, hotel med morgenmad og flybillet bliver dermed blot 2.371 kr. per person.

Klik her for at bestille rejsen hos LA Travel.

VIGTIGT!
Det er ikke lovligt for personer med Tyrkisk statsborgerskab at købe disse billetter, samt man må ikke på stadion bære udeholdets farver eller heppe på udebaneholdet. Såfremt det sker, så forholder klubben sig retten til at eskortere folk ud af stadion igen uden nogle former for refusion.

Har man spørgsmål om rejsen kan man kontakte LA Travel på info@latravel.dk.


.:FORSIDE:.