fbpx
Annonce

Ter Stegen: 'Resultaterne kommer helt sikkert'

FCBARCELONA.DK - 24.02.22

// Ter Stegen // Napoli

ps5 art


Ter Stegen havde tjansen at deltage på onsdagens pressemøde op til returkampen i aften mod Napoli i Europa League. Her udtrykte han respekt for Napoli, men var samtidig optimistisk omkring Barcas muligheder.

Her er hvad tyskeren kommenterede på pressemødet:

Mulig afgørelse på straffespark:
'Straffespark afgøres på detaljerne. Jeg analyserer alt til perfektion denne aften. Vi har folk der kan sparke og jeg vil forsøge at parere alt hvad der kommer mod mål. Vi ønsker at vinde over 90 minutter, men vi er klar til hvad som helst'.

Artiklen fortsætter under annoncen


Sejren over Valencia er et godt rygstød:
'La Liga og Europa League er to forskellige turneringer. Napoli er en stor modstander. Sejren over Valencia gav os ro, men det betyder ingenting i morgen'.

Kritikken af Ter Stegens indsats denne sæson:
'Jeg lægger ikke meget i det jeg læser. Folk kan mene hvad de vil. Jeg analyserer selv kampene og ser hvad jeg gør godt og hvad jeg ikke gør godt. Jeg træner for at blive bedre og jeg er rolig omkring mine egne præstationer'.

Dembélés fremtid i Barca:
'Vi ønsker at han bliver hos, for han har kvaliteter og det ønsker vi at udnytte. Det er ham og klubben der afgør det. Jeg blander mig ikke i ting der ikke vedrører mig, men han er en spiller der gør en forskel'.

Holdets fremskridt på den seneste:
'Xavi har en meget klar idé om, hvordan vi skal spille. Det ændrer sig ikke på et øjeblik, for det afhænger af mange ting. Jeg er sikker på, at resultaterne kommer. Vi har taget et skridt frem i de seneste uger, hvor vi har forbedret mange ting. Jeg er meget tilfreds med indsatsen fra alle' afsluttede Barca-keeperen.

.:FORSIDE:.