fbpx
Annonce

Suárez: 'Piqué er ikke længere svær at løbe fra'

FCBARCELONA.DK - 07.10.21

// Luis Suarez

I et interview på nettet har Luis Suárez kommenteret en række emner i relation til hans tidligere klub. Her kommer han vidt omkring og driller Gerard Piqué med en kæk kommentar.

Læs her hvad Suárez siger:

Tiden i Barcelona:
'Jeg vil altid være Barca taknemmelig, for de satsede på mig, da ingen ville have mig'.

Artiklen fortsætter under annoncen


Koemans opkald forrige sommer:
'Opkaldet fra Koeman hvor han fortalte, at han ikke regnede med mig, tog 40 sekunder. Det er ikke en måde at sige farvel til en legende på. Han manglede personlighed til at sige tingene klart, om det var ham der ikke ville have mig eller klubben'.

Afskeden med Barca:
'Det var nogle svære dage, på grund af alt hvad jeg gav til klubben. Det var et svært år, hvor Messi ville væk og mig de ville af med. Begge familier havde det svært'.

Indtrykket af Barca denne sæson:
'Jeg kan se det er et hold uden humør. Billederne taler for sig selv og det gør ondt at se holdkammeraterne på den måde'.

Duellen med Gerard Piqué i kampen i søndags:
'Det er ikke længere så svært at løbe fra Gerard (sagt med et grin, red.). Han driller tit andre og må selv tage noget også'.

Artiklen fortsætter under annoncen
article stol


Barcas lejeaftale med Luuk de Jong:
'Som hans træner siger, er det en spiller der er bedre med hovedet end Neymar'.

Landsmanden Araujos muligheder i Barca:
'Hvis han passer godt på sig selv og holder niveauet, og kan klare det hårde pres det er at spille i Barcelona, bliver han en stor spiller'.

Xavi som ny mulig Barca-træner:
'Hvis Xavi overtager klubben nu, uden et klart projekt på grund af de økonomiske problemer, kan hans status i klubben komme i fare. Han ved alt om hvad der skal til, for at triumfere i denne klub, men det er ham der skal vælge hvornår det skal være'.

En besked til Barca-tilhængerne:
'De skal være tålmodige omkring ændringerne. Tiden med verdens bedste spiller er slut og der kommer en periode hvor økonomien skal stabiliseres, inden man igen kan hente de bedste'.

.:FORSIDE:.