Suárez fejrede ikke sin scoring i respekt for Barca

FCBARCELONA.DK - 03.10.21

// Luis Suarez

Luis Suárez scorede det ene af Atlético Madrids mål i 2-0 sejren over hans tidligere klub i går aftes. Han markerede scoringen med en undskyldende gestur og efter kampen forklarede han hvorfor.

Lige inden pausefløjtet blev Luis Suárez spillet helt fri foran Ter Stegen og den mulighed missede han ikke. Han scorede sikkert og bragte dermed sit hold foran med 2-0. Suárez undlod at juble og samlede i stedet hænderne i en undskyldende gestus.

Efter kampen blev han spurgt, hvad der var bagggrunden for handlingen. 'Det var i respekt og med kærlighed, og fordi jeg er Barca-fan, og for den tid jeg havde i Barcelona. Holdkammeraterne og tilhængerne har det svært, så det var i respekt for dem' sagde han om sin scoring kort før pausefløjtet.

article stol

'Jeg er selvfølgelig glad for holdets sejr, for det var det vi ønskede. Det er altid vigtigt at vinde og nu bærer jeg Atléticos trøje, men det var specielt på grund af den modstander vi mødte, efter det jeg har oplevet. Nu skal jeg give alt for Altético og i dag gjorde jeg alt for, at vi kunne få de tre point' sagde han videre.

Luis Suárez spillede seks sæsoner for Barca fra 2014 til 2020, hvor han opnåede status som den tredjemest scorende spiller i klubbens historie.