fbpx
Annonce

Stemningstribunen boykotter kampen mod Cádiz

FCBARCELONA.DK - 17.04.22

// Camp Nou // La Liga

De inkarnerede Barca-fans fra stemningstribunen på Camp Nou har i en pressemeddelelse søndag offentliggjort, at man ikke vil møde op til mandagens kamp mod Cádiz. Det sker i protest efter tilskuerskandalen mod Frankfurt.

I den afgørende Europa League kvartfinale på hjemmebane mod Eintracht Frankfurt i torsdags udspillede der sig som bekendt en tilskuerskandale på Camp Nou. Op mod 30.000 tyske fans havde nemlig skaffet sig adgang til stadion, hvilket efterlod spillerne og de catalanske tilhængere med en følelse af en udebanekamp.

Allerede til starten af anden halvleg mod Frankfurt udtrykte fansene på stemningstribunen deres utilfredshed, da de boykottede de første 10 minutter af kampen lige efter pausen. Nu tager de dog deres protest til et mere voldsomt niveau.

Artiklen fortsætter under annoncen


Søndag meddeler gruppen fra stemningstribunen, som har navnet 'La Grada d'Animació del Futbol Club Barcelona - Gol Nord Camp Nou', at man har besluttet at boykotte kampen mod Cádiz i protest over den kritisable situation, som udspillede sig mod Frankfurt.

'Hvad der skete mod Eintracht Frankfurt står tilbage som den største skændsel i Barcas historie. Hvad der skete tvinger os til handle, som vi også gjorde under kampen. Derfor vil vi ikke være til stede til kampen mod Cádiz' skriver gruppen i en pressemeddelelse.

'Som fangruppe oplevede vi den største sociale ydmygelse, som vi aldrig nogensinde vil glemme. Det er på trods af, at klubben i flere uger var klar over antallet af tyske fans og alligevel ikke gjorde man intet' skriver de ydermere.

Dermed tyder alt altså på, at Barca-spillerne må undvære de stemningsfulde fans fra stemningstribunen på Camp Nou mandag mod Cádiz.

.:FORSIDE:.