fbpx
Annonce

Stem: Skal Koeman fortsætte som Barca-træner?

FCBARCELONA.DK - 17.05.21

@ Getty Images
// Celta // Ronald Koeman

Søndag skuffede Barca endnu engang, da man røg ud af kampen om det spanske mesterskab med et pinligt nederlag på 1-2 til Celta de Vigo hjemme på Camp Nou. Fadæsen rejser spørgsmålet om, hvor vidt Ronald Koeman bør fortsætte.

For selvom at Koeman i perioder har ført det catalanske mandskab til overbevisende sejre og selvom, at man vandt Copa del Rey, så sidder man efter søndagens skandaløse nederlag alligevel med følelsen af, at Barca-holdet ikke fungerer. Her kan man naturligt pege på spillerne, men som altid i moderne fodbold står træneren tilbage som den øverste ansvarlige.

Faktum er, at Barca i den afsluttende og afgørende fase af ligaen er kollapset på dramatisk vis. Det startede med et nederlag på 1-2 hjemme til Granada, inden man med nød og næppe hev en snæver sejr på 2-3 hjem ude mod Valencia. Herefter gik det ned ad bakke igen, da man først spillede 0-0 mod Atlético Madrid, derefter 3-3 mod Levante og søndag så tabte med 1-2 til Celta de Vigo.

Med den skuffende afslutning på sæsonen bliver det helt store spørgsmål, om Ronald Koeman er den rigtige mand til at lede holdet i den kommende sæson. Deltag i afstemningen herunder.

.:FORSIDE:.