fbpx
Annonce

Statistikken bekræfter Barcas store problemer

FCBARCELONA.DK - 25.01.22

ps5 art


Barca kæmper en intens kamp for at finde lidt stabilitet, men kniber gevaldigt med at afgøre kampene. Statistikken viser, at kun i fire kampe ud af 30, har Barca vundet med mere end ét mål.

Barca vandt med 0-1 søndag aften over Alavés, men det skete efter en skuffende indsats og på scoring blot tre minutter før uret rundede de 90 minutter. Netop problemer med at lukke kampene har kendetegnet denne sæson og har betydet mange pointtab.

Artiklen fortsætter under annoncen


Her hvor man har taget fat på endnu en landskampspause, har Barca i alt spillet 30 officielle kampe denne sæson. Her er det kun lykkes at vinde 12 af dem og det er milevidt fra holdets storhedstid.

At det ikke er nemt at vinde for Barca ses ud af, at otte af sejrene har været et enkelt mål. I disse opgør har der altså været spænding til det sidste. Kun i kampenne mod Real Sociedad (4-2), Levante (3-1), Valencia (3-1) samt Villarreal (1-3), har holdet vundet med to mål - og altså ikke en eneste storsejr denne sæson.

Det bemærkes ogå at tre af sejrene på to mål kom under Ronald Koeman, mens Xavi kun har oplevet det en enkelt gang, nemlig mod Villarreal.

Denne statistik vidner om et hold der slås med store offensive problemer. Det kan delvist forklares med mange skader, men det er også en kendsgerning, at der har manglet idéer og initiativ i spillet.

Nu har Xavi to uger til at arbejde koncentreret med sine tanker, så holdet forhåbentlig bliver i stand til at spille kampe, hvor det ikke behøver være spændende helt til sidste fjøjt.

.:FORSIDE:.