fbpx
Annonce

Statistikken bekræfter Barcas gode sæson i ligaen

FCBARCELONA.DK - 28.03.21

// La Liga


Efter en svær start på sæsonen er Barca kommet flot tilbage og kæmper med om mesterskabet. Tager man et kig på statisikken i ligaen ser man samtidig, at Barca er det bedste hold på nogle meget vigtige områder.

Selvom Barca stadig halter en smule efter Atlético Madrid i ligatabellen og ikke kan afgøre ligaen selv, er der nogle kendsgerninger i ligaens statistik, der er med til at skabe optimisme i den catalanske hovedstad.

Flest scorede mål:
Barca er med afstand det hold i ligaen der scorer flest mål. 67 er det blevet til i 28 kampe og det er der ingen der kommer i nærheden af. Atlético Madrid med 51 og Real Madrid med 49 kommer tættest på.

Antal pasninger:
Barca er kendt for sine mange pasninger og denne sæson er ingen undtagelse. Præcist 19.834 pasninger er det blevet til og det er langt foran nummer to på listen, der er Real Madrid med 16.486. Dertil kommer, at hele 89,54% af Barcas pasninger er nået rigtigt frem.

Boldbesiddelse:
Barca er det hold i ligaen der har bolden mest. Den gennemsnitlige boldbesiddelse i de 28 kampe har været på 65,11%, et pænt stykke foran Sevillas 61,69% og Real Madrids 59,79%.

Antal hjørnespark:
Når man angriber meget, kommer der mange hjørnespark ud af det og sådan er det også med Barca. 175 er det blevet til og det kommer Real Madrid tættest på med 162. Desværre viser kendsgerningerne også, at Barca får meget lidt ud af sine hjørnespark, der oftest tages kort.

Advarsler:
Her har Barca samet 46 gule kort i ligaen og ingen har fået færre. Barca begår altså meget få frispark der får dommeren til at hive kortet op af lommen. Barca må her dele førstepladsen med Real Madrid.

Ligaens topscorer:
Barca har ligaens mest målfarlige spiller og her er der selvfølgelig tale om Lionel Messi. Han har scoret 23 mål i de 28 kampe, fire flere end sin gode ven og tidligere klubkammerat, Luis Suárez, der tager andenpladsen.

.:FORSIDE:.