fbpx
Annonce

Statistik: Barca kan ikke hente point uden Pedri

Markus Johannessen - 20.04.22

// Pedri

Barca har i den grad haft en udfordrende sæson efter klubbens unikum, Messi, forlod Camp Nou. Ungdommen er igang med at tage roret og her viser statistikken tydeligt, at den 19-årige Pedri er essentiel for catalanerne. 

'Barca lider af Pedri-afhængighed'. Sådan lyder overskriften fra den catalanske avis, Mundo Deportivo, som er dykket ned i tallene, der er udarbejdet af mediet OptaJose, som bringer statistikker og analyser fra La Liga. 

Artiklen fortsætter under annoncen


Pedri González, også kaldet guldfuglen eller kanariefuglen, viste sig allerede som 18-årig at være en ekstremt vigtig faktor for catalanerne. I ligaen har Barca nemlig ikke tabt en eneste kamp med den kreative midtbanespiller på holdet i denne sæon.

Det catalanske mandskab har erhvervet sig 32 point ud af 36 mulige, med 10 sejre, 2 uafgjorte og ingen nederlag, mens unge Pedri har været en del af mandskabet på banen. Det er desværre nogle resultater, som vender 180 grader, når han ikke er på græstæppet. Uden Pedri har catalanerne måtte se sig tilfredse med 28 point ud af 57 mulige, med henholdsvis 7 sejre, 7 uafgjorte og 5 nederlag. Det svarer til en nedgradering på 40% af de opnåelige point, da Barca har fået 89% af de mulige point med Pedri og blot 49% af de mulige point uden. 

Pedri måtte udgå med en tilbagevendende skade i lårmusklen imod Eintracht Frankfurt, og cheftræner Xavi kan nu kun krydse fingre for, at det unge supertalent er klar igen hurtigst muligt. Han er utvivlsomt en uundværlig brik i catalanernes mandskab.

.:FORSIDE:.