fbpx
Annonce

Spillerne rejser direkte fra Vigo til Tokyo i aften

FCBARCELONA.DK - 04.06.23

// Vissel Kobe

Der venter et par hektiske dage for Barca spillere, for umiddelbart efter kampen i aften mod Celta, sætter de sig i et fly der bringer dem til Japan, hvor de tirsdag møder Vissel Kobe i en venskabskamp.

Xavi har taget 21 spillere med til Vigo. Holdet rejste af sted i formiddags og lader op til sæsonens sidste ligakamp på et hotel i byen. Kampen fløjtes i gang kl. 21.00 og vil dermed slutter den lidt før kl. 23.00.

Artiklen fortsætter under annoncen


Herefter er der tid til et hurtigt bad, inden at spillerne bliver kørt til lufthavnen i Vigo, hvor et specielchartret fly står klar. Det er planlagt til at lette kl. 23.30, hvorefter spillene kan få lidt sen aftensmad og få sovet lidt i de sovekabiner der er i flyet.

Nogle vil måske forsøge at holde sig vågne, for flyet ankommer til Tokyo mandag kl. 23.30 lokal tid efter cirka 12 timers flyvetur og så vil det være oplagt, at få lidt søvn på hotellet i den japanske hovedstad.

Allerede tirsdag aften lokal tid er det så tid til kampen mod Vissel Kobe, der har Barca-ikonet Andrés Iniesta i truppen. Tirsdagen bliver brugt på at slappe af ovenpå den lange rejse og forsøge at få lidt jetlag ud af kroppen, inden kampen fløjtes i gang.

Umiddelbart efter kampen flyver spillerne tilbage til Barcelona, hvor de endelig kan begynde sommerferien efter en lang sæson. Det gælder dog ikke De Jong og Gavi, der begge skal deltage i Nations League midt i juni måned. Det skal Jordi Alba også, men han tager ikke med til Japan.



.:FORSIDE:.