fbpx
Annonce

Spiller Messi sin sidste hjemmekamp i morgen aften?

FCBARCELONA.DK - 15.05.21

// Lionel Messi


Når Barca i morgen aften møder Celta Vigo, bliver det muligvis den sidste kamp for Leo Messi på Camp Nou. Når sæsonen slutter om en uge, vil alle vente spændt på, om han forlader klubben eller om han forlænger.

Messi har været tavs som en østers når det gælder hans fremtidsplaner og derfor kan slet ikke udelukkes, at han vælger at skifte klub når sæsonen er færdigspillet. Han forsøgte som bekendt at komme væk for et lille år siden, men det tillod klubben ikke. Denne gang kan Barca intet gøre, for Messis kontrakt udløber den 30. juni.

Der er derfor en reel mulighed for, at Messi i morgen aften spiller sin sidste kamp på Camp Nou, i hvert fald i Barcas trøje. Spørgsmålet er om man vil kunne se noget på hans indsats af den årsag, når kampen mod Celta Vigo fløjtes i gang.

Messi har altid haft Camp Nou som sin hjemmebane og skulle han allerede have taget beslutningen om at skifte klub til sommer, vil det være et meget følelsesladet øjeblik for ham, at tage afsked med det stadion, der har dannet rammen om så mange store øjeblikke for ham og holdkammeraterne.

Der har været bemærkelsesværdigt stille på rygtebørsen på det seneste når det gælder Leo Messi. Der har ikke været talt om PSG eller Manchester City længe, de to klubber som vurderes at have de største chancer for at få fat på Messi.

Måske de manglende rygter er et tegn på, at det ikke bliver Messis sidste hjemmekamp i morgen aften, men det kan kun tiden vise.

.:FORSIDE:.