fbpx
Annonce

Sidste udkald: Forårsudsalget slutter ved midnat

FCBARCELONA.DK - 12.04.24


Så er det absolut sidste chance for at spare op til 75% i forårsudsalget på Danmarks største dedikerede Barça-shop, FCBSHOP.dk. Her er der indtil midnat masser af tilbud på officielt FC Barcelona gear.

FCBSHOP.dk er Danmarks første og største dedikerede Barça-shop, hvor man udelukkende forhandler officielle licenserede FC Barcelona produkter. FCBSHOP.dk er en officiel forhandler og er godkendt af FC Barcelona.

På FCBSHOP.dk er man i gang med årets store forårsudsalg, hvor massevis af produkter til både børn og voksne er sat markant ned i pris. Man kan spare helt op til 75% på tøj, kasketter, tasker og meget andet. Det gælder dog om at være hurtig, da tilbuddene kun gælder så længe lager haves.

Som noget helt nyt FCBSHOP.dk nu også blevet forhandler af de officielle Barca-trøjer fra Nike. Her kan man både bestille hjemme- og udebanetrøjen til både voksne og børn.

Nu er det dog absolut sidste chance, da forårsudsalget slutter ved midnat. Det er derfor sidste udkald, hvis man vil udnytte nogle af de mange gode tilbud i denne omgang.

Gå til forårsudsalget på FCBSHOP.dk her.

.:FORSIDE:.