fbpx
Annonce

Sergio Agüero gør store fremskridt og er snart klar

FCBARCELONA.DK - 07.10.21

// Sergio Agüero

Meget tyder på, at Sergio Agüero kan stå til Koemans disposition, når landskampspausen er slut. I går blev argentineren set træne for sig selv med høj intensitet og det er et tegn på, at han snart er klar.

Agüero blev skadet lige efter sin ankomst til Barcelona i sommer og han har derfor endnu ikke spillet et eneste minut for sin nye klub. Nu ser det imidlertidig ud til, at en debut endelig nærmer sig.

Artiklen fortsætter under annoncen


I går ved onsdagens træning så man Agüero oppe i højt tempo. Ganske vist trænede han for sig selv, men der var sprint, vendinger og spark til en bold med i træningsøvelserne. Det er klare tegn på, at argentineren er i den sidste fase af genoptræningen.

Koeman har givet sine spillere fri i fire dage, men det gælder ikke Agüero, der følger et program der skal få ham klar. Derfor kan det meget vel være, at han kan slutte sig til holdkammeraterne, når der trænes igen på mandag.

Derfra har Agüero en lille uges træning frem til Barcas kamp mod Valencia og det er slet ikke umuligt, at han kommer på banen i det opgør til sin debut som blau-grana.

.:FORSIDE:.