fbpx
Annonce

Sergi Roberto: 'Jeg forlænger snart med Barca'

FCBARCELONA.DK - 09.10.21

// Sergi Roberto

Sergi Roberto er fortsat den eneste af de fire kaptajner i Barca, som endnu ikke har skrevet under på en ny kontrakt med klubben med en tilhørende lønnedgang. Nu meddeler catalaneren dog, at han snart forlænger.

Sergio Busquets, Gerard Piqué og Jordi Alba har allerede sat deres underskrifter på nye kontrakter med Barca, hvor de har accepteret en markant lønnedgang for at hjælpe klubben i den svære økonomiske situation.

Artiklen fortsætter under annoncen


Sergi Robertos kontraktforlængelse har dog trukket, hvilket har fået de catalanske fans til at pifte af catalaneren under kampene på Camp Nou. Nu meddeler Sergi Roberto dog, at hans nye kontrakt er lige om hjørnet.

'Jeg er optimistisk. Præsidenten har allerede udtalt, at vi er på rette vej. Det har været en meget travl sommer for klubben, der er foregået mange ting og der er stadig mange ting omkring klubben, som mangler at blive ordnet. Men lige som præsidenten er jeg optimistisk og fortrøstningsfuld. Jeg tror, at den nye kontrakt er på plads snart' sagde Sergi Roberto til den catalanske avis Sport.

Sergi Robertos nuværende kontrakt med Barca udløber til sommer og han vil derfor i teorien være fri til at forhandle med andre klubber fra den 1. januar. Catalaneren vil dog blive på Camp Nou og ønsker derfor at forlænge kontrakten - med en tilhørende lønnedgang for at hjælpe.

.:FORSIDE:.