fbpx
Annonce

Selv Barcas cheflæge blev skadet på Anoeta!

FCBARCELONA.DK - 24.04.22

// Real Sociedad // Ricard Pruna

Kampen torsdag aften mod Real Sociedad var en hård omgang for flere af Barcas spillere, der måtte udgå med skadesproblemer. Nu er det kommet frem, at også cheflægen Ricard Pruna blev skadet under kampen og skal opereres.

Gerard Piqué, Ronald Araujo og Dani Alves forlod alle ufrivilligt banen på Anoeta i torsdags på grund af divserse skadesproblemer. Også Jordi Alba var i problemer og humpede rundt, men han lykkedes alligevel at gennemføre kampen.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Nu det viser det sig imidlertid, at det var cheflægen Ricard Pruna der pådrog sig den mest alvorlige skade under kampen. Da han i en situation ville rejse sig fra bænken, som han gør mange gange i løbet af en kamp, faldt han uheldigt og kom til skade med sin ene akillessene. Det fortæller avisen Mundo Deportivo.

Pruna havde stærke smerter, men valgte at stå til holdets rådighed resten af opgøret. Nu er det kommet frem at akillessenen er så beskadiget, at Pruna skal gennem en operation. Derfor varer det nok et stykke tid, før at han igen tager plads på sidelinjen.

.:FORSIDE:.