fbpx
Annonce

Samuel Umtiti har slet ikke fået spilletid

Rune Stentoft Arlbjørn - 05.10.21

© Getty Images
// Umtiti

Det lykkedes ikke for Barca at komme af med Samuel Umtiti i sommerens transfervindue. Det endte med, at den franske forsvarsspiller blev taget til nåde af Joan Laporta, men Umititi har endnu ikke været i aktion selvom han er klar.

Efter flere år med skadesproblemer for Samuel Umtiti, fik Barca nok op til sommeren tidligere i år, så derfor forsøgte catalanerne at komme af med den franske verdensmester. Der var flere klubber der bød sig til, men Umtiti afviste alle tilbud.

Artiklen fortsætter under annoncen
article stol


Barca ville især gerne af med Umititi for at spare hans løn, som har udgjort en større post i lønbudgettet siden forlængelsen tilbage i 2018, hvor flere store klubber stod klar til at udløse hans frikøbsklausul på dengang 60 mio. euro.

I sommer nægtede Umtiti som bekendt at forlade Barca og efter et møde blev han grædende taget til nåde af Laporta, der valgte at give ham en chance til. Samtidig blev det gjort klart, at han ville stå bagerst i køen til spilletid.

Siden har Barca spillet ni officielle kampe, men det er ikke blevet til et eneste minuts spilletid for den 27-årige franskmand. De første to kampe var han ikke med i truppen og siden har Umtiti siddet på bænken i alle kampe uden at komme ind.

Det er et klart billede af, at Koeman ikke har den store fidus til Umtiti og det er svært at se, hvad der kan ændre situationen. Dermed kunne det ligne en mulig exit til januar, sandsynligvis på en lejeaftale.

.:FORSIDE:.