fbpx
Annonce

Ros til Jordi Alba fra Luis Enrique

FCBARCELONA.DK - 01.04.21

// Jordi Alba // Luis Enrique


Det er ingen hemmelighed at den spanske landstræner og tidligere Barca-træner, Luis Enrique, ikke just er perlevenner med Jordi Alba. Alligevel var der stor ros fra landstræneren til Barca-spilleren i går.

Luis Enrique og Jordi Alba kom på kant med hinanden da Luis Enrique var træner i Barcelona. Her røg Alba ud på bænken i en længere periode og lagde ikke skjul på sin frustration. Det var naturligvis ikke noget der skabte glæde hos den daværende Barca-træner.

Da Luis Enrique så fik jobbet som landstræner for Spanien, var Alba ikke inde i varmen i starten, et klart tegn på, at de to ikke var de bedste venner. Alba har dog vist et højt niveau hos Barca og derfor forbarmede Luis Enrique sig og tog ham tilbage i landsholdstruppen.

Forleden mod Grækenland sad Alba på bænken gennem hele kampen, men mod Georgien spillede han en flot kamp og lagde op til begge de spanske mål i 2-1 sejren. Netop den indsats blev kommenteret af Luis Enrique i går på et pressemøde.

'Han er på samme niveau som jeg har set fra ham i Barca. Han er meget beslutsom i den offensive fase og opmærksom i defensiven. Jeg er tilfreds med at se den bedste version fra ham. Jeg håber det fortsætter sådan' kom det rosende fra landstræneren.

Med indsatsen mod Georgien må det forventes, at Jordi Alba starter på banen, når Spanien i aften tager imod Kosovo i den tredje og sidste VM-kvalifikationskamp i landskampspausen.

.:FORSIDE:.