fbpx
Annonce

Ronald Araújo: 'Kritikken gælder ikke kun forsvaret'

Simon Arun Vrábel - 11.12.23

 


Barca lukkede hele fire mål ind mod Girona efter flere målafgørende fejl af forsvaret, men efter kampen understregede Ronald Araújo, at det var hele holdet som ikke leverede varen søndag aften.

Ronald Araújo spillede, ligesom resten af det catalanske forsvar, en sløj kamp søndag aften, og især ved målet til 1-3 så den ellers solide forsvarsspiller skidt ud. Da Araújo efterfølgende mødte pressen, for at give sit syn på kampen, var det dog hans noget markante maske, som han smed i løbet af første halvleg, som de fremmødte journalister allerførst var interesseret i at tale om.

’Masken irriterede mig utroligt meget. Den var overhovedet ikke behagelig at spille med, så jeg besluttede mig for at tage den af’, indledte Araújo om den beskyttende maske, som forsvarsspilleren brugte på grund af det brud på kindbenet, han pådrog sig i den forrige kamp imod Atlético Madrid.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Herefter blev Araújo spurgt ind til forsvaret, som for første gang i denne sæson lukkede hele fire mål ind. ’Det er rigtigt, at vi taler meget om forsvaret, men det gælder hele holdet. Kritikken gælder ikke kun forsvaret, for vores presspil skal komme fra hele holdet. Girona gjorde det svært for os, når vi ikke havde bolden’, kom det fra Araújo, inden han sluttede af med at rose Girona.

 ’Girona er et fantastisk hold. Ligaen er forsat meget lang, men de har uden tvivl kvaliteten til at vinde den’.

Selvom Ronald Araújo ikke leverede nogen imponerende indsats søndag aften, forventes han igen at være at finde i startopstillingen, når holdet på onsdag møder Royal Antwerp i Champions League, da Iñigo Martínez sidder ude med en lårskade.



// Girona // Ronald Araujo
.:FORSIDE:.