fbpx
Annonce

Rivaldo: 'Barca bør hente en eller to angribere'

FCBARCELONA.DK - 13.11.20

© Getty Images
// Rivaldo // Depay

I et interview forleden udtalte brasilianske Rivaldo sig om situationen i Barca og hvad catalanerne efter hans mening bør gøre for at komme tilbage til toppen. Her fokusere den tidligere Barca-spiller især på angrebet.

'Jeg mente allerede inden Ansu Fatis skade, at Barca burde have købt ind til angrebet, så selv følgelig mener jeg det samme nu hvor Fati er ude i lang tid. Barca bør hente en eller to angribere hvis de vil kæmpe med om Champion League' forklarede Rivaldo.

'Koeman bør havde flere løsninger og muligheder i angrebet, hvis han vil kunne stille med 11 spillere som kan være afgørende og konkurrencedygtige i de store kampe.' fortsatte brasilianeren.

Herefter kom Rivaldo ind på Ansu Fatis skade. 'Det er synd for ham, for han var virkelig begyndt at spille godt. Han fik hele tiden mere og mere selvtillid, og blev gradvist mere afgørende for holdet. Hans skade giver Koeman en kraftig hovedpine'.

'Ansu Fati må nu først og fremmest acceptere og forstå, at skaderne er en del af fodbold. Nu skal han fokusere 100% på sine genoptræning og på at vende tilbage endnu stærkere. Det er klart, at han er ked af det, men han skal være tålmodig og sørge for at komme sig ordentligt' sagde Rivaldo til slut.

.:FORSIDE:.