fbpx
Annonce

Rigui Puig er den store taber hvis Koeman bliver

Rune Stentoft Arlbjørn - 07.10.21

Det lader til, at Ronald Koeman har fået ny snor af præsident Laporta indtil de skadede spillere er kommet tilbage og kan bidrage, men hvis hollænderen fortsætter som Barca-træner står det klart, at Riqui Puig ligner den helt store taber.

Tallene taler sit tydeligt sprog for Riqui Puig. Siden Koeman kom til som træner op til sidste sæson har Puig kun startet inde i fire officielle kampe for catalanerne. To i ligaen og to i Copa del Rey. Det scenarie kommer næppe til at ændre sig synderligt meget, hvis Koeman fortsætter som træner på Camp Nou.

Artiklen fortsætter under annoncen


Koeman har været i strid modvind de seneste uger, så en spiller som Riqui Puig havde måske håbet på en fyreseddel til ham, men sådan er det ikke gået. Ifølge den catalanske avis Sport skal Puig ikke regne med, at hans situation ændrer sig så længe Koeman står i spidsen for holdet.

Indtil videre er det Puigs ønske om at slå igennem i Barca, som spænder ben for ham. I denne sæson har han kun spillet 72 minutter fordelt på fire kampe. Han har haft mange muligheder for at blive lejet ud, som Koeman har anbefalet, men han vil blive.

Realiteten for Puig er, at teenagerne Gavi og Nico har overhalet catalaneren fra Matadepera, så spørgsmålet er hvad han gør til januar. Det er et svært valg for Puig, for lige pludselig kan der blive brug for ham på midtbanen i tilfælde af flere skader og karantæner. Modsat har han brug for spilletid til at udvikle sig.

.:FORSIDE:.