fbpx
Annonce

Real Madrid under massivt pres til El Clásico

FCBARCELONA.DK - 20.03.21

// El Clásico // Real Madrid


I går blev der trukket lod til Champions League og her magede det sig således, at Real Madrid møder Liverpool i to kampe, der er blevet lagt på hver side af El Clásico den 10. april. Det kan ikke undgå at være til Barcas fordel.

Barca er som bekendt ude af Champions League og dermed kan Koeman og hans spillere koncentrere sig om den hjemlige liga og pokalfinalen den 17. april. Anderledes ser det ud for rivalerne fra Real Madrid, der er klar til kvartfinalerne i den prestigefyldte turnering.

I går blev der trukket lod til netop kvartfinalerne og her venter der et brag af et opgør mellem Liverpool og Real Madrid. Set med Barca-briller er det endnu mere bemærkelsesværdigt, at de to kampe spilles henholdsvis den 6. og 14. april, altså lige før og lige efter El Clásico.

Dermed får Real Madrid masser at tænke på, med tre så vigtige og svære kampe på blot otte dage. Madrid-mandskabet har i forvejen masser af udfordringer at slås med, så de kommer under et massivt pres.

Barca kan derimod forberede sig til El Clásico i ro og mag, uden at skulle i kamp midt på ugen før opgøret i Madrid. Dermed møder spillerne friske op til den vigtige kamp.

Barca skal heller ikke tænke på at der følger en vigtig kamp i midtugen efter El Clásico, for catalanernes næste opgave bliver pokalfinalen den 17. april mod Athletic Club Bilbao.

.:FORSIDE:.