fbpx
Annonce

Real Madrid sender Barca tilbage på 3. pladsen

FCBARCELONA.DK - 14.05.21

© Getty Images
// La Liga

36. spillerunde i La Liga blev færdigspillet sent i går aftes, da Real Madrid gæstede Granada. Her vandt de hvide sikkert med 1-4 og det resultat sender Barca ned på en tredjeplads i ligatabellen, hvor de trues af Sevilla.

Real Madrid snublede ikke i 36. spillerunde i opgøret mod Granada, som Barca gjorde det mod Levante med 3-3 resultatet tirsdag. Konklusionen er nu, at Real Madrid er den eneste seriøse trussel for Atlético Madrid i kampen om mesterskabet.

Kun to point skiller de to Madrid-hold i toppen af ligatabellen, mens Barca har fire point op til førstepladsen og desuden er dårligere indbyrdes med både Atlético og Real Madrid. Med kun to runder tilbage, skal der mirakler til for at give Barca mesterskabet.

I stedet skal catalanerne kigge nedad i tabellen, for Sevilla vandt over Valencia i forgårs og er kun to point efter Barca. Andalusierne vil helt sikkert kæmpe hårdt for at tage tredjepladsen fra catalanerne.

Derfor gælder det om for Barca at slutte ligaen godt af, selvom muligheden for et mesterskab reelt er forduftet. Det vil være en kæmpe skuffelse at slutte som nummer fire, efter at have haft mesterskabet indenfor række kun et par uger forinden.

Barcas næste kamp er på søndag kl. 18.30, hvor de tager imod Celta Vigo i sæsonens sidste hjemmekamp.

Se den aktuelle stilling i La Liga her.

.:FORSIDE:.