fbpx
Annonce

Rashford: 'Jeg kan lide Real Madrid og Barca'

Rune Stentoft Arlbjørn - 27.05.21

// Rashford


Marcus Rashford er gennem de seneste år af og til blevet sat i forbindelse med Barca, men uden at catalanerne for alvor har gjort noget seriøst ud af interessen. Nu åbner den engelske angriber måske en dør på klem for Barca.

Det var i et interview med den engelske avis The Guardian, hvor Rashford fortalte om sin interesse for de to store klubber i spansk fodbold. 'Jeg kan rigtig godt lide både Real Madrid og Barca, fordi de altid har virkelig gode spillere og de to klubber spiller på en attraktiv måde' sagde han til avisen.

Rashford på 23 år har spillet hele sin karriere i Manchester United, men han ville ikke udelukke, at han en dag kan forlade den engelske storklub. 'Det er muligt, at jeg kan forlade United, da jeg aldrig vil sige, at det ikke kan ske' lød det fra ham.

Tilbage i februar måned blev Rashford igen nævnt som en mulig forstærkning til Barcas angreb i den catalanske presse, men siden da har der været stille om de rygter. Meldingerne gik på, at Barca holder sig klar til at hente englænderen, hvis muligheden opstår.

Du kan læse den historie igen ved at klikke her.

.:FORSIDE:.