fbpx
Annonce

Rafa Yuste tør ikke love forstærkninger til januar

FCBARCELONA.DK - 10.10.21

// Rafa Yuste

Barcas ledelse arbejder hårdt på at få styr på økonomien og der er allerede gjort fremskridt, men vicepræsident Rafa Yuste maner til forsigtighed og tør ikke love, at der kan bruges penge på nye spillere allerede til januar.

Ronald Koeman har ved flere lejligheder konstateret, at truppen har brug for forstærkninger, hvis man igen vil kæmpe med om Champions League. Noget tyder dog på, at det ikke bliver i januars transfervindue, at Barca-træneren får sit ønske opfyldt. Det fremgår af nogle udtalelser fra vicepræsident Rafa Yuste.

'Jeg foretrækker at arbejde ud fra et forsigtighedsprincip. Vi kommer fra en enorm økonomisk krise, så vi skal udvise forsigtighed. Vi begynder at se lidt lys med henblik på at få vendt situationen, men jeg mener at det hold vi har, når alle er tilbage fra skader, vil kunne spille med. Dermed siger jeg ikke, at det ikke er Barcas mål at have de bedste spillere, noget jeg gerne vil have, men bare ikke nu' slår han fast i et interview med avisen Mundo Deportivo.

Artiklen fortsætter under annoncen


I stedet har Yuste lige nu fokus på forlængelser med nogle af nøglespillerne. 'Både med Pedri og Ansu Fati kan vi være ret optimistiske. Vi håber snart at kunne melde deres forlængelser ud' fortæller han.

Også Dembélé forhandles der med. 'Vi arbejder på, at det hurtigst muligt kan blive en realitet. Vi ser ham meget glad i Barca, med stor lyst til tage en ny rolle, hvor han bliver mere afgørende. Han glæder sig til det nye projekt' siger Yuste videre.

Han bliver også spurgt om de langtrukne forhandlinger med Sergi Roberto. 'Her er jeg moderat optimist. Jeg tror vi er ved at være i mål. Når vi har alt på plads med alle vores kaptajner, skal vi i gang med at sænke hele lønbudgettet. Det vil være meget vigtigt for klubbens helbred' afslutter han.

.:FORSIDE:.