fbpx
Annonce

Piqué: 'Vi kunne spille i tre timer og ikke score'

FCBARCELONA.DK - 03.10.21

@ Getty Images
// Gerard Piqué // La Liga // Atletico Madrid

Det var en skuffet og opgivende Gerard Piqué, som talte med pressen efter lørdagens nederlag til Atlético Madrid. Catalaneren erkendte, at man befinder sig i en meget vanskelig situation og at tingene ikke fungerer for holdet.

Læs Piqués udtalelser her.

'I dag tabte vi klart til Atlético. Vi troede, at vi kunne vinde kampen og det var ikke det resultat, som vi ønskede os. Nu skal vi se fremad, komme os i landskampspausen og så starte forfra bagefter'.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Jeg synes, at vi startede kampen fint. VI angreb dem, vi tog bolden og vi viste mod. Men på to meget identiske angreb af Lemar scorede de to mål. De formår at spille igennem os og scorede to mål ud af meget lidt'.

'Samtidig hjælper det ikke, at vi ikke kan score mål. Vi kunne spille i tre timer og vi ville stadigvæk ikke score et mål. Folk kan godt se, at vi mangler noget. Jeg vil ikke stå her og lyve - vi befinder os i en meget vanskelig situation. Vi har det svært. Det eneste vi kan gøre nu er at komme os i landskampspausen og så kæmpe videre'.

'Det kan godt være, at vi befinder os i en vanskelig situation, men jeg vil gerne understrege, at alle spillere i truppen har det fantastisk sammen. Der er en god stemning og alle kan med hinanden. Det gælder både de unge som de gamle. Alle har en kæmpe motivation for at vende situationen'.

'Vi spillere fokuserer ikke på rygter eller udtalelser angående en ny træner. Det eneste vi gør er at forsøge at udføre de ting, som træneren beder os om. Hvad der derudover sker er ikke noget, som vi har indflydelse på eller som vi bruger energi på'.

.:FORSIDE:.