fbpx
Annonce

Piqué: 'Det bliver hele tiden sværere at vinde ligaen'

FCBARCELONA.DK - 15.05.21

// Gerard Piqué


Barca har brug for et sandt mirakel for at vinde ligaen denne sæson og på et pressemøde i går erkendte Gerard Piqué da også, at det ser svært ud. Han synes det bliver sværere hvert eneste år at vinde, men håber det snart sker igen.

Det var et pressemøde på ESPN at Piqué kommenterede den aktuelle status i ligaen, hvor Barca med næsten 100% sikkerhed har udspillet sin rolle.

'Jeg mener at niveauet i ligaen stiger år for år når det gælder kvaliteten af spillerne og kampene. Der er klubber der har udviklet sig rigtig meget i de seneste år. Tag for eksempel Levante, der for nogle år siden spillede i lavere rækker. Vi mødte dem i tirsdags og kunne ikke besejre dem, for de har et meget stærkt hold. De bliver ikke så populære som os, Atlético Madrid eller Real Madrid, men de gør det godt' sagde han.

'Vi har haft en intens kamp med Atlético og Real Madrid til det sidste. Vi må se hvem der vinder turneringen. Der er også andre klubber der gør det godt som for eksempel Sevilla. De kæmper også med om mesterskabet til den sidste dag, selvom det ser sværere ud for dem, men de spiller godt og fortjener at være hvor de er' fortsatte han.

Han blev spurgt til forventningerne til næste sæsons liga. 'Jeg håber ikke det bliver lige så tæt som denne sæson og at vi kan vinde den i fremtiden. Hvert år er der flere hold der blander sig i toppen og det bliver hele tiden sværere at vinde turneringen' svarede han.

Til sidst blev han spurgt, hvordan spillerne har det. 'Det går fint for os, men det kunne gå bedre, efter det uafgjorte resultat i tirsdags. Det bliver svært os at vinde ligaen denne sæson' afsluttede han ærligt.

.:FORSIDE:.