fbpx
Annonce

Pedri spillede flest kampe af alle i Barcas trup

FCBARCELONA.DK - 26.05.21

// Pedri


Da Pedri i sommer trådte ind på Barcas træningsanlæg for første gang, havde ingen i deres vildeste fantasi forestillet sig, at han ville spille flest kampe af alle i sin første sæson. Han har rundet 50 kampe før selv Messi gjorde det.

Pedri fik tidlig sommerferie af Koeman i sæsonens sidste kamp mod Eibar og var det ikke sket, havde midtbanespilleren deltaget i samtlige 38 ligakampe, men endte altså på 37.

Det ændrer ikke ved, at Pedri sluttede sæsonen som den spiller med allerflest kampe af alle, nemlig 52, når alle turneringer medregnes. Det antal kan ingen i truppen matche. De Jong og Griezmann kommer tættest på med 51, Busquets har spillet 50, Alba 49, Lenglet 48 og Messi 47.

Ser man på samtlige spillere i La Liga, er det kun Puertas fra Granada og Villarreals Trriguers der har spillet flere kampe denne sæson, nemlig 53.

Pedri er samtidig den næstyngste spiller der runder 50 kampe for Barca. Bojan Krkic var fem måneder yngre end Pedri da han spillede sin kamp nr. 50, mens selveste Messi var mere end et år ældre en Pedri. Det vidner om hvor ekstraordinær Pedris første sæson hos Barca har været.

Der er ingen garanti for at det fortsætter, for Bojan falmede hurtigt på stjernehimlem, mens Messis utrolige historie er kendt af alle. Næste sæson skal Pedri vise, at han fastholde den position han på rekordtid har tilkæmpet sig i klubben.

.:FORSIDE:.