fbpx
Annonce

Pedri og De Jong blandt de mest værdifulde spillere

FCBARCELONA.DK - 10.10.21

// Frenkie de Jong // Pedri

Fodboldmediet Transfermarkt har kåret et hold bestående af de mest værdifulde spillere i La Liga. Her har Barca to spillere med, nemlig Pedri og Frenkie de Jong, der respektivt vurderes at koste 80 og 90 mio. euro.

Transfermarkt har vurderet den aktuelle værdi af samtlige spillere i La Liga og derefter taget den dyreste spiller på hver enkelt position på banen. På den måde sammensættes det mest værdifulde hold i ligaen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Her får Pedri plads på midtbanen med en værdi på 80 mio. euro og det samme gør Frenkie de Jong, der vurderes at have en markedsværdi på 90 mio. euro. Disse to spillere vurderes altså at være de mest værdifulde i Koemans trup, for ingen andre fra Barca fra fundet vej til Transfermarkts sammensatte hold.

Ud over de to Barca-spillere er følgende med på holdet: Oblak (70 mio. euro), Marcos Llorente (80), Jules Koundé (60), José Giménez (60), David Alaba (55), Ferland Mendy (50), Joao Félix (80), Antoine Griezmann (60M), Mikel Oyarzabal (70).

Dermed kan det også konkluderes, at Transfermarkt mener at Frenkie de Jong er den dyreste spiller i La Liga, for ingen andre ligger på 90 mio. euro.

.:FORSIDE:.