fbpx
Annonce

Pedri: 'Jeg bliver klar igen efter landskampspausen'

FCBARCELONA.DK - 07.10.23

// Pedri

Pedri nærmer sig et comeback efter sin lange skadespause og nu har midtbanespilleren selv meldt ud, at han bliver helt klar efter den forestående landskampspause og at han derfor kan være med i El Clásico om tre uger.

Det var på websitet The Redency, at Pedri satte sig til tasterne for at besvare spørgsmål og her blev der naturligt spurgt til hans skadessituation.

'Jeg er snart tilbage. Jeg bliver klar efter landskampspausen. Jeg glæder mig meget og heldigvis er det hele gået godt. Det mangler ikke meget' lød det opmuntrende fra ham.

Artiklen fortsætter under annoncen


En anden spørger ville vide, om Pedri så også kan være med i El Clásico den 28. oktober. 'Ja, hvis alt går godt, så vil jeg være helt klar' svarede Pedri.

Han blev spurgt, hvordan han synes holdet har klaret uden både Pedri selv og Frenkie de Jong på midtbanen. 'Barca har en god trup og uanset hvem der spiller, gør holdet det godt' kom det fra Pedri.

Til sidst blev der spurgt til, hvorhan han havde oplevet skadespausen. 'Jeg har passet på mig selv og trænet. Man må rejse sig igen, for skader er en del af vores arbejde og man må anstrenge sig for at vende bedre tilbage' afsluttede Pedri.



.:FORSIDE:.