fbpx
Annonce

Pedri: 'Det er vildt hvad jeg oplever'

FCBARCELONA.DK - 18.03.21

// Pedri


Pedri har fået en rolle på Barcas mandskab som ingen havde forestillet sig, heller ikke ham selv. Dertil kommer den nylige udtagelse til det spanske landshold. I et interview erkender Pedri, at succesen kommer bag på ham.

Det er Barca TV der har mødt den kun 18-årige Pedri til en snak om hans helt store gennembrud denne sæson. Her er hvad han sagde:

Hvad var forventningen til skiftet til Barca?
'Jeg tænkte at jeg skulle spille træningskampene i sæsonstarten for at se om jeg kunne blive. Jeg var klar til at kæmpe for at spille så mange minutter som muligt. Det jeg oplever nu er vildt. Det seneste år har været et fyrværkeri af følelser, lige siden jeg kom til Barca'.

Hvordan kaperer Pedri succesen?
'Jeg har min familie tæt på mig og de sørger for, at jeg holder hovedet koldt. Ved at være sammen med dem og være ydmyg, er jeg klar til alt'.

Hvilken position er den foretrukne?
'Jeg kan bedst lide at spille på den centrale midtbane, lige bagved angriberen, så jeg kan lægge de pasninger jeg elsker, men jeg er her for at gøre hvad træneren har brug for. Jeg kan spille hviken som helst position'.

Samspillet med Messi?
'Det er let at spille med Leo, for når du giver ham bolden ved du, at der sker noget. Jeg håber at kunne være tæt på Leo i flere år. Det vil være genialt at lære af ham'.

Udtagelsen til det spanske landshold:
'Det er en belønning som jeg ser frem til med glæde og med spænding. Jeg vil forsøge at spille som var det hjemme på gaden'.

Mange unge spillere hos Barca denne sæson:
'Vi unge spillere er kun lige startet, som Ansu Fati eller Riqui (Puig, red.). Vi skal holde et højt niveau for at spille på førsteholdet'.

Pedris hurtige tilbagevenden fra en skade:
'Jeg har det fint. Skaden fra pokalsemifinalen så værre ud end den i virkeligheden var. Jeg måtte forlade banen med store smerter, men alt var i orden på 48 timer'.

.:FORSIDE:.