fbpx
Annonce

Pedri betaler prisen for sit vilde program i sommer

FCBARCELONA.DK - 01.10.21

// Pedri

Pedri må blive hjemme når Barca i morgen formiddag begivet sig til Madrid til mødet med Atlético. For anden gang her i sæsonstarten er han skadet og det kan kun skyldes det vilde program han var igennem i sommer.

Rigtig mange kampe for Barca i sidste sæson blev fulgt af nærmest fuld spilletid ved sommerens EM og dernæst kom Pedri også med til OL, hvor han ligeledes spillede det hele. 73 kampe i alt på sæsonen blev det til og det var flest at samtlige spillere i Europa.

Det betaler Pedri prisen for nu, for kroppen reagerer nu på den hårde belastning. Det er ikke længe siden han var ude med en overbelastningsskade og i dag måtte han melde fra med en skade i venstre lår.

Da Pedri vendte hjem fra OL meldte han sig klar til at træde direkte ind og spille for Barca, men Koeman insisterede på, at Pedri tog et par uger fri. Det blev bakket op af landstræner Luis Enrique, der undlod at udtage Pedri i den seneste landskampspausen. Den pause viser sig nu, ikke at være tilstrækkelig.

Når man er 18 år og har fået et massivt gennembrud, ser man ikke risikoen for at kroppen siger fra, så Pedri bærer selv en del af skylden for, at han ikke har passet mere på sig selv. Barca var i sin tid imod deltagelsen ved OL efter et hårdt EM, men Pedri insisterede på at tage afsted og det kunne Barca ikke forhindre.

Det er uvist hvor længe Pedri må sidde udenfor. Givet er det, at han må melde fra til landsholdet i den landskampspause, der følger umiddelbart efter kampen i morgen aften mod Atlético Madrid.

.:FORSIDE:.