fbpx
Annonce

Overraskende kort møde mellem Koeman og Laporta

FCBARCELONA.DK - 25.05.21

// Joan Laporta // Ronald Koeman

Mødet mellem Koeman og Laporta her til aften blev overraskende kort. Efter blot en halv time forlod Barca-træneren mødet sammen med sin agent og umiddelbart er der ikke taget nogen definitiv beslutning om en fyring.

Hverken Barca eller Koeman har sagt noget efter aftenens møde, men catalanske medier melder om, at præsident Laporta endnu ikke har besluttet sig for, om der skal ske et trænerskifte.

Årsagen til at mødet blev så kort skulle angiveligt være, at Laporta har brug for mere tid, til at overveje hvad der skal gøres. Er det korrekt, kan det være et tegn på, at man ikke har en egnet kandidat klar til at overtage trænerjobbet.

Blot det at Koeman havde sin agent Rob Jansen med til mødet viser, at det mere handlede om Koeman end om planlægningen af den kommende sæson. Det må tages som en bekræftelse på, at et trænerskifte stadig kan komme på tale.

Avisen El Mundo Deportivo fortæller, at Koeman og Laporta har aftalt at mødes igen om nogle dage. Dermed køber Barca-præsidenten sig tid til at vurdere mulighederne for at finde en kvalificeret afløser, eller om man vælger at beholde Koeman.

Der er dog samtidig spekulationer om, at aftenens møde blev så kort, fordi Koeman fik at vide, at han ikke bliver fyret. I givet fald behøver Barca ikke melde noget ud, for hollænderen har som bekendt kontrakt en sæson mere.

Konklusionen er at uvisheden fortsætter, men det varer næppe længe før Joan Laporta kommer med en afklaring, både for klubbens, spillernes og tilhængernes skyld.

.:FORSIDE:.