fbpx
Annonce

Officielt: Ter Stegen skal opereres og misser EM

FCBARCELONA.DK - 17.05.21

@ Getty Images
// Ter Stegen

Sæsonen er slut for Ter Stegen. Mandag meddeler Barca, at den tyske keeper på torsdag skal opereres i knæet og det betyder, at han ikke er med i sæsonens sidste kamp mod Eibar. Derudover går han glip af sommerens EM.

Ter Stegen har i en længere periode haft problemer med det ene knæ og nu kan tyskeren ikke trække den længere. I samråd med Barcas lægestab har Barca-målmanden valgt at lade sig operere på torsdag - det bekræfter både Barca og Ter Stegen selv.

'Sammen med klubbens lægestab har jeg valgt at blive opereret i knæet. Jeg er ked af at gå glip af sommerens EM med Tyskland. For første gang i mange år vil jeg være endnu en fan, som støtter mit land derhjemme. Jeg håber, at vi vinder! Efter sommerferien når vi starter op igen håber jeg at kunne spille foran tilhængerne på stadion igen - det savner jeg. Tak for jeres støtte gennem en vanskelig sæson. Pas på jer selv' skriver Ter Stegen på Instagram.

Barca meddeler, at Ter Stegen bliver opereret i Malmø af lægen Håkan Alfredson. Der er endnu ingen meldinger om, hvor lang en pause de venter tyskeren eller om han når at blive klar til forberedelserne af den nye sæson.

.:FORSIDE:.