fbpx
Annonce

Officielt: Sergio Agüero ude i mindst tre måneder!

FCBARCELONA.DK - 01.11.21

// Sergio Agüero

Mandag aften tikkede der en særdeles kedelig nyhed ind fra Camp Nou. Her kunne Barca meddele, at Sergio Agüero er ude i mindst tre måneder, hvor man vil behandle ham for de hjerteproblemer, som han har oplevet på det seneste.

Sergio Agüero har som bekendt døjet med flere tilfælde af uregelmæssig hjerterytme - senest under kampen mod Alavés, hvor den argentinske angriber måtte lade sig udskifte med smerter i brystet. Agüero blev under kampen kørt på hospitalet og er siden blevet undersøgt grundigt.

Artiklen fortsætter under annoncen


I pressemeddelelsen mandag aften skriver Barca, at Agüero er blevet undersøgt af lægen og hjertespecialisten Josep Brugada. Som resultat heraf er Agüero ikke længere til rådighed og vil i løbet af de næste tre måneder modtage behandling. Herefter vil man vurdere, hvornår han kan være klar igen.

Dermed vil Sergio Agüero som minimum være ude helt frem til den 1. februar næste år, hvor hans behandling slutter. Her vil lægerne så vurdere resultatet af behandlingen og eventuelt hvor lang en genoptræning Agüero skal igennem. Det er derfor slet ikke utænkeligt, at argentineren vil være ude i mere end tre måneder.

Meldingen kommer som endnu en forfærdelig nyhed på Camp Nou i en tid, hvor catalanerne ikke har meget at glæde sig over både på og udenfor banen. De fleste Barca-tilhængere havde ventet med længsel på, at argentineren kunne være med igen og forhåbentligt kunne have scoret nogle af de mål, som Barca så eftertrykkeligt har manglet.

.:FORSIDE:.