fbpx
Annonce

Officielt: Dembélé er skadet igen!

Anders Lang Jensen - 04.11.21

// Ousmane Dembélé

Ousmane Dembélé fik sit længe ventede comeback i midtugen mod Dynamo Kiev. Efter at være blevet skiftet ind viste franskmanden gode takter, men Barca bekræfter nu, at Dembélé er blevet baglårsskadet efter bare én kamp.

Klubben giver på sin hjemmeside en opdatering på skadessituationen, og her fremgår det, at Sergiño Dest og Ousmane Dembélé begger er ude med skadesproblemer. Det fremgår ikke, hvor lange pauser der er tale om.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ousmane Dembélé kom tilbage i tirsdagens udesejr i Champions League mod Dynamo Kiev. Franskmanden er dog nu blevet baglårsskadet i venstre ben, og dermed er offensivspilleren igen ukampdygtig for Barca.

Det erefterhånden svært at vide, om man skal grine eller græde med hensyn til Ousmane Dembélés skadeshistorik. Gang på gang går franskmanden i stykker kort tid efter, at han er blevet meldt klar igen, hvilket nu endnu engang er tilfældet.

Barca meddeler derudover, at amerikanske Sergiño Dest oplever smerter i den nederste del af ryggen. Der er heller ikke sat dato på, hvor længe højrebacken er på sidelinjen.

Begge spillere forventes ikke at være med på lørdag, når Barca møder Celta de Vigo på udebane i den spanske liga.

.:FORSIDE:.