fbpx
Annonce

Officielt: Dato og tidspunkt fastsat for El Clásico

Rune Stentoft Arlbjørn - 18.03.21

© Getty Images
// El Clásico // Real Madrid

La Liga har tidligere i dag sat dato og tid på for hvornår denne sæsons andet El Clásico skal spilles. Det bliver om under en måned den 10. april klokken 21.00. Den kamp kan gå hen og blive afgørende for hvem der vinder ligaen.

Den 10. april klokken 21.00 tørner Real Madrid og Barca igen sammen i El Clásico efter, at de to hold tidligere på sæsonen mødte hinanden på Camp Nou, hvor madrilenerne vandt 1-3. Sæsonens andet El Clásico bliver spillet i runde 30.

Kampen mod Real Madrid den 10. april kommer ikke til at blive spillet på ærkerivalernes hjemmebane Santiago Bernabéu, da deres stadion er ved at blive renoveret. Derfor bliver kampen spillet på Real Madrids træningsanlæg Valdebebas på Alfredo Di Stefano-stadionet.

Ligaen er tæt i toppen af tabellen lige nu. Det er den sandsynligvis også den 10. april, når Real Madrid og Barca mødes. Derfor kan det næste El Clásico meget vel gå hen og blive afgørende for hvem der bliver spanske mestre i denne sæson.

Her vil en sejr til catalanerne uden tvivl stille Barca godt i kampen om mesterskabet, mens et pointtab vil stille dem dårligere i kampen om at blive mestre mod Atlético Madrid og Real Madrid.

.:FORSIDE:.