fbpx
Annonce

Officielt: Barca binder stortalentet Nico til 2024

Rune Stentoft Arlbjørn - 13.05.21

© FC Barcelona
// Nico González

Onsdag forlængede Joan Laporta kontrakten med en af La Masias mest lovende spillere. I går satte Nico González sin underskrift på en ny kontrakt med Barca til 2024. Samtidig får den 19-årige spiller en meget høj frikøbsklausul.

Nico González gør sig gældende på midtbanen hos Barca B og får i sin nye kontrakt en frikøbsklausul på 500 mio. euro. Det vidner om, at det er en ung spiller, som Barca vil satse på i fremtiden til førsteholdet, måske allerede fra næste sæson eller i 2022.

I en alder af 11 år kom Nico til La Masia fra Montañeros efter at talentspejdere fra Barca havde set ham spille en kamp i Galicien, hvor han kommer fra. Siden har hans udvikling været spektakulær på de forskellige ungdomshold han har spillet på i klubben.

González begyndte for alvor at vise sine kvaliteter på U14B-holdet på akademiet og han har siden taget turen op til Barca B, hvor han fik debut som 17-årig i den sidste kamp i sæsonen 2018-19 i Castellón.

Galicieren er kendt for sit blik for spillet og sine kvaliteter til at læse kampene. Nico González har store tekniske kvaliteter og taktisk sans. Man får snart Nico at se på førsteholdet, for i den kommende forsæson er det meget muligt, han kommer til at være en del af klubbens bedste mandskab.

.:FORSIDE:.