fbpx
Annonce

Offensiv Chelsea-duo er stadig på Barcas liste

Anders Lang Jensen - 25.01.22

// Timo Werner // Hakim Ziyech

ps5 art


Den sidste uge af vinterens transfervindue er for alvor indtruffet, og der ventes en del aktivitet i Barca . Xavi ønsker nyt blod til offensiven og Chelseas Werner og Ziyech meldes begge på blokken.

Førstevalget på transferfronten hos cheftræner Xavi er Alvaro Morata, men den aftale ser mere end svær ud. Juventus har ikke hentet en erstatning og ønsker derfor ikke at afbryde deres lejeaftale før tid. Det får Barca til at kigge nøje efter andre muligheder på det intense marked.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Mundo Deportivo er de to Chelsea-spillere Timo Werner og Hakim Ziyech på blokken i det catalanske, som de har været gennem længere tid. De to offensivspillere er ikke faste profiler i London-klubben, og det kan give en åbning for Barca til at bringe én af dem ind på en lejeaftale.

Tyske Timo Werner meldes mest interessant for Barca, da han kan spille helt fremme som forreste angriber. Det er netop der, Barca ønsker at forstærke sig inden vinduets udløb. Tiden vil vise, om Xavi får sit ønske opfyldt i det altid kaotiske og vanskelige vintermarked.

.:FORSIDE:.