fbpx
Annonce

Nu må der igen komme tilskuere til B-holdets kampe

FCBARCELONA.DK - 19.03.21

© FC Barcelona
// Barca B

Det begynder måske at lysne lidt omkring tilskuere til kampene i La Liga. Fra weekenden åbnes der op for et begrænset antal tilskuere i 2. division B og det betyder, at 1.000 fans kan støtte Barca B i deres vigtige kamp på søndag.

Mere end et år har der været lukket for tilskuere i spansk fodbold, siden at corona lukkede alle stadions i marts måned sidste år. Nu er man klar til en forsigtig åbning i de lavere række, strartende fra 2. division B, der er tredjebedste række.

Det betyder, at der på søndag kan lukkes 1.000 tilskuere ind på Estadi Johan Cruyff, når Barca B møder Cornellá. Det vil helt sikkert give holdet ekstra gejst i det vigtige opgør, hvor blot et enkelt point vil sikre adgang til slutspillet om oprykning.

Det er i første omgang kun klubbens medlemmer der får mulighed for at få billetter til kampen, der til lejligheden er gratis. Hvert medlem kan få to billetter og mon ikke de fodboldhungrende catalanske fans vil benytte sig af den mulighed.

Tilskuerne vil blive fordelt rundt på stadion med god plads mellem sig og alle skal bære mundbind. Der er plads til 6.000 tilskuere på Estadi Johan Cruyff.

Eksperimentet med at åbne op for tilskuere vil blive fulgt med spænding og håbet er, at det også kommer til at omfatte ligaen inden at sæsonen slutter, så der kan komme tilskuere til de afgørende runder.

.:FORSIDE:.